Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Productcategorie
Neem contact op met ons

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Toevoegen: No.15, Guangdong Road, Beiguan Industrial Park, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Mobiel: + 86-13792822973 (wahtsapp beschikbaar)

Mobiel: + 86-13793207543 (WhatsApp beschikbaar)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

PET-verpakkingsband productielijn

PET-verpakkingsband productielijn

Enkele schroef of dubbele schroeftechniek voor optie afhankelijk van de vereisten. 100% gerecyclede vlokken kunnen worden gebruikt voor de productie. Zelfs plasticering en stabiele extrusie met pc-automatische besturing voor de volledige lijn. De doseerpomp zorgt voor een continue en stabiele productie. Het filter van dubbele kolommen met vier werkposities kan effectief van onzuiverheid afkomen. Enkele riem of dubbele riem voor optie.

Chat Now
Product Details

PET-verpakkingsband productielijn

  PET-verpakkingsriem, ook bekend als PET-kunststof stalen pakking (plastic stalen verpakkingsriem), is een polyester verpakkingsband met PET als de belangrijkste grondstof door extrusie uniaxiaal strekken. PET-verpakkingsriem is de populairste alternatieve stalen riem, staaldraad en heavy duty ter wereld. PP-verpakking met nieuwe milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Sinds 2002 is de vraag van China naar PET-verpakkingstapes jaarlijks met 500% gegroeid. Nu wordt het veel gebruikt in hout, papier, staal, aluminium ingots, stalen buizen, profielen, glas, bouwmaterialen, keramiek, elektrische apparaten, metalen producten, tabak, chemische vezels, katoen riem en andere industrieën. Het uiterlijk is transparant, ondoorzichtig na toevoeging van viscositeitsverhogende additieven en het oppervlak is glad of heeft een prismatisch patroon.

打包 带 4.jpg

Hoofdtechniek Specificatie

Bereik van bandbreedte

6-32mm

Snelheid van de productielijn

120m / min * 2

Rekverhouding

4-6

Max. uitgang

200kg / h

Technische gegevens in de tekst zijn slechts ter referentie.

De hele productielijn omvat:

Droger en feeder ---- Parallelle dubbele schroef extruder ---- Warmtewisselaar / matrijs schimmel ---- Tillen watertank droogmachine ---- Eerste tekening machine ---- Verwarming doos ---- Tweede tekening machine - - Derde tekenmachine ---- Verwarmingsbox ---- Vooruit tekenmachine ---- Ontluchtingsdoos ---- Afzetmachine ---- Snijmachine


Kenmerken

(1) Het heeft sterke treksterkte, en het heeft zowel treksterkteweerstand zoals staalstrook en ductiliteit die zich tegen effect kan verzetten, en het kan de veiligheid van productvervoer verzekeren.

(2) De rek is klein, de rek is slechts een zesde deel van de polypropyleentape en kan de spanning lange tijd behouden.

(3) Weerstand op hoge temperatuur, smeltpunt van 260 graden, geen vervorming onder 120 graden.

(4) De veiligheid is goed en er is geen stalen riemroest om de getroffen voorwerpen te verontreinigen.

(5) De economische voordelen zijn goed. De lengte van de 1 ton PET-band voor het omsnoeringsband is gelijk aan 6 ton staalband en de eenheidsprijs per meter is meer dan 40% lager dan de stalen strip, wat de kosten voor gebruikers kan drukken.

Video verwijzen: https://youtu.be/uwQU_9rlUm0


Web: www.jinbeiextruder.com

E-mail: sales2@jbd-china.com

Als u China huisdier verpakkingsband productielijn, prijs, kosten, te koop of PDF controleert, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers.
Hot Tags: huisdier verpakking riem productielijn,, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, pdf, prijs, kosten, te koop
Verwante producten